tackice-2

Kupite naše Smart Pet ID tagove za pse i mačke

Uvjerite se da su vaši psi i mačke uvijek bezbjedni i zaštićeni pomoću Pet Tap-a, naših vrhunskih tagova za kućne ljubimce.

Ovi visokokvalitetni tagovi za identifikaciju kućnih ljubimaca sadrže sva tehnološka dostignuća koja olakšavaju jednostavno lociranje izgubljenih ljubimaca eliminišući sve nepotrebne glavobolje koje su prisutne kad god naši četvoronožni prijatelji uspiju da odlutaju.

Bez obzira da li tražite tagove za pse ili mačke, postoji opcija za svakog kućnog ljubimca. Ovi čvrsti, pametni tagovi od izlivene plastike nisu samo moderan dodatak, već i zgodan alat koji će pomoći vašem ljubimcu da uvijek pronađe put kući.

Ne samo tagovi za mačke i pse…

Naši identifikacioni tagovi za kućne ljubimce savršeni su za mačke i pse, ali su mnogo više od toga. Tagovi za kućne ljubimce pomažu da naši krzneni prijatelji budu bezbjedni – kupite tagove za kućne ljubimce i prestanite da brinete o bezbjednosti svog voljenog saputnika.

Koristite tagove za kućne ljubimce bez obzira na vrstu vašeg četvoronožnog prijatelja. Sa našim identifikacionim tagovima za kućne ljubimce, vaš prijatelj će ostati bezbjedan, bilo da je u pitanju pas, mačka ili zeka koji voli da luta van svog dvorišta.

tackice-2

Kupite tagove za kućne ljubimce i prestanite da brinete
o bezbjednosti svog krznenog drugara

Kupite tagove za kućne ljubimce da biste zaštitili svoje četvoronožne prijatelje i prestanite da brinete o tome gdje se oni nalaze.
Uz sve prednosti koje imaju naši tagovi za identifikaciju kućnih ljubimaca, bezbjednost vaše životinjice je u najboljim mogućim rukama.

first

Više od tagova za mačke i pse možete koristiti naše identifikacione tagove za bilo koju vrstu kućnog ljubimca.

second

Tako su laki za upotrebu! Samo dodirnite telefonom tag kućnog ljubimca i dobićete sve informacije koje su vam potrebne.

third

Zbog visokokvalitetne izrade, ovi tagovi za pse će izdržati čak i one koji vole da kopaju i igraju se u divljini.

Dizajn je jednostavan i omogućiće vam da razumijete identifikacione tagove kućnih ljubimaca za svega nekoliko sekundi.