tackice-2

Kupite naše Smart Pet ID tagove za pse i mačke

Uvjerite se da su vaši psi i mačke uvijek bezbjedni i zaštićeni pomoću Pet Tap-a, naših vrhunskih tagova za kućne ljubimce.

Ovi visokokvalitetni tagovi za identifikaciju kućnih ljubimaca sadrže sva tehnološka dostignuća koja olakšavaju jednostavno lociranje izgubljenih ljubimaca eliminišući sve nepotrebne glavobolje koje su prisutne kad god naši četvoronožni prijatelji uspiju da odlutaju.

Bez obzira da li tražite tagove za pse ili mačke, postoji opcija za svakog kućnog ljubimca. Ovi čvrsti, pametni tagovi od izlivene plastike nisu samo moderan dodatak, već i zgodan alat koji će pomoći vašem ljubimcu da uvijek pronađe put kući.

Ne samo tagovi za mačke i pse…

Naši identifikacioni tagovi za kućne ljubimce savršeni su za mačke i pse, ali su mnogo više od toga. Tagovi za kućne ljubimce pomažu da naši krzneni prijatelji budu bezbjedni – kupite tagove za kućne ljubimce i prestanite da brinete o bezbjednosti svog voljenog saputnika.

Koristite tagove za kućne ljubimce bez obzira na vrstu vašeg četvoronožnog prijatelja. Sa našim identifikacionim tagovima za kućne ljubimce, vaš prijatelj će ostati bezbjedan, bilo da je u pitanju pas, mačka ili zeka koji voli da luta van svog dvorišta.

tackice-2

Kupite tagove za kućne ljubimce i prestanite da brinete
o bezbjednosti svog krznenog drugara

Kupite tagove za kućne ljubimce da biste zaštitili svoje četvoronožne prijatelje i prestanite da brinete o tome gdje se oni nalaze.
Uz sve prednosti koje imaju naši tagovi za identifikaciju kućnih ljubimaca, bezbjednost vaše životinjice je u najboljim mogućim rukama.

first

Više od tagova za mačke i pse možete koristiti naše identifikacione tagove za bilo koju vrstu kućnog ljubimca.

second

Tako su laki za upotrebu! Samo dodirnite telefonom tag kućnog ljubimca i dobićete sve informacije koje su vam potrebne.

third

Zbog visokokvalitetne izrade, ovi tagovi za pse će izdržati čak i one koji vole da kopaju i igraju se u divljini.

Dizajn je jednostavan i omogućiće vam da razumijete identifikacione tagove kućnih ljubimaca za svega nekoliko sekundi.

Sve što je ostalo je da poručite. Jednostavno popunite formular za adresu u nastavku da biste dobili svoj Pet Tap.

Želite da saznate više? Proverite kako da:

Najčešće postavljena pitanja

Pet Tap je revolucionarni privjezak za identifikaciju kućnih ljubimaca koji, koristeći NFC tehnologiju, pomaže da se izgubljeni ljubimci brže vrate vlasnicima. Vlasnici kućnih ljubimaca samo treba da prislone svoj telefon na privjezak i otvore nalog za sebe i svoje krznene prijatelje unosom potrebnih informacija. Ako se kućni ljubimac izgubi, pronalazač takođe može da prisloni svoj telefon na privjezak, a njegov ekran će pokazati ime ljubimca, ime vlasnika i njegov kontakt, što omogućava pronalazaču da pozove vlasnika i vrati izgubljenog ljubimca što je brže moguće.
Privatne informacije koje se mogu na neki način zloupotrijebiti ne bi trebalo da se stavljaju na vaš Pet Tap nalog.
Ako nas pitate, odgovor bi bio odlučno da. Svi kućni ljubimci treba da nose privjezak sa pametnim lokatorom; ako se slučajno izgube, identifikacioni privjezak kao što je The Pet Tap može učiniti da njihovo lociranje i vraćanje na sigurno bude brz i jednostavan proces, bez obaveze kao što je vođenje ljubimca veterinaru da skenira njihov mikročip.
Da. Vaše informacije će ostati poverljive na vašem nalogu. Pored toga, Pet Tap ima neprocjenjivu bezbjednosnu funkciju koja vam omogućava da ISKLJUČITE svoj privjezak i učinite ga nepristupačnim sve dok se vaš ljubimac ne izgubi i vaše kontakt informacije moraju da budu dostupne.
Potrebno je samo da popunite informacije koje smatrate neophodnim. Vaše ime i ime vašeg ljubimca, zajedno sa vašim brojem telefona, uglavnom je dovoljno.
Ne, privjesci sa pametnim lokatorom nemaju GPS.
Privjesci za identifikaciju kućnih ljubimaca mogu pomoći u pronalaženju izgubljenog ljubimca brzo i efikasno uz manje muke. Dok su objave na društvenim mrežama znatno olakšale pronalaženje izgubljenih kućnih ljubimaca, The Pet Tap čini stvari mnogo lakšim i bržim.
Kao prvo, budite smireni i strpljivi. Ako želite, uredite svoj nalog i ostavite napomenu pronalazaču kako bi proces vraćanja bio brži. Možete da ponudite i nagradu za pronalaženje izgubljenog ljubimca. Takođe, kao deo naših besplatnih funkcija mjesečne pretplate, možete da obavjestite The Pet Tap zajednicu o vašem nestalom ljubimcu. Moći ćete da dobijete i poster izgubljenog ljubimca za štampanje, na taj način čineći sve što možete da se vaš krzneni prijatelj vrati što prije kući.